Pc Küçük Demir Varil Teneke Mini Küvet Dekoratif Fıçılar Antisform Parlak Renk Dayanıklı

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺86.65 ₺43.33

Renk:

Marka

1 adet Saksı Ev Şeker Zanaat Süsler Küçük Demir Varil Teneke Mini Kova Sıcak Satış

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

Malzeme: Demir

Stil: varil şekli

Kategori: dekoratif fıçılar

Ürün kullanımı: Pencere pervazına dikilebilir, duvara tutturulabilir, sevimli şekerle doldurulabilir, masaya ve dış mekana dikilebilir.

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

Miktar: sadece 1 parça

Renk: beyaz, sarı, büyük kırmızı, açık pembe, açık mavi

Özellikler: Mini küçük demir geçişin deforme olması kolay değildir, ezilmesi kolay değildir, renk çeşitlidir, parlak renktedir, solmaz, boya yoktur.Yüksek kaliteli çift atlı demir kullanımı, açık renk, sıcak, yapay çiçeklerle eşleşmesi ücretsiz, moda vahşi, çeşitli stil sahneleri için uygundur.

Süreç: Boya

Boyutu: üst genişlik 6 cm, alt genişlik 4 cm, yükseklik 5.5 cm

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.5. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Hedefimiz müşteri memnuniyetidir

Stil: Avrupa

1. Alındığı tarihten itibaren iade etmek için bizimle iletişime geçmeniz ve 30 gün sürmeniz gerekir.Bu öğe elinizde daha fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye ücreti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarıya indirilir.

Asılı formu: dekorasyon

Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar

Yorum ekle