Hayvan Diş Fırçası Tutucusu Çamaşır Odası Küveti Balkon gazı için Kullanımı Kolay ve Kurulumu Kolaydır

(1)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺168.86 ₺84.43

Renk:

1 * diş fırçası tutucu

Satış Sonrası Servis: Birinci önceliğimiz olarak müşteri memnuniyeti ile tüm ürünlerimiz için memnuniyet hizmeti sunuyoruz.Eğer herhangi bir sorun varsa, zaman içinde bizimle irtibata geçiniz.Size en kısa sürede cevap vereceğiz.

1, Nakliye hakkında: Ürünü sipariş ettikten sonra, satın alma işleminizi 3-4 gün içinde göndeririz.Özel gereksinimleriniz varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın veya doğrudan bizimle iletişime geçin. 2, İade hakkında: Mallar nakliye sırasında hasar görürse, 7 gün içinde iade edebilirsiniz.Geri ödeme için başvururken, alıcı satıcıdan onay almalıdır. 3, Toptan ve Dropshipping hakkında: Toptan için, biz sadece gelmesi 3-8 gün sürer indirim veya ücretsiz ekspres kargo sunacak.Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız. 4, Parselimi nasıl takip edebilirim?: Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı) 5,Satın alma koruma süresi bittiğinde ne yapabilirim?: Satın alma koruma süreniz tükeniyorsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve uzatmanıza yardımcı olabiliriz it.So paran benim hesabıma gitmeyecek.

Duvara Monte Organizatör: Yüzer raflar aileniz için çok önemlidir.Bu asılı raf, banyo aksesuarlarınızı düzenli ve bulması kolay tutmanıza yardımcı olacaktır.

Notlar: Lütfen manuel ölçüm nedeniyle boyut olarak hafif toleranslara izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek olandan daha fazla renk farkına neden olabilir.

Özellikler:

Malzeme: Silikon

Renk: Kutup Ayısı Beyaz, Dondurma Beyaz, Koyu Kahve Kahverengi

Basit Kurulum: Yapıştırıcıyı duvara yapıştırın ve tutucuyu duvara takın. it.No delme gereklidir, duvarınıza zarar vermez, iz bırakmaz, basit kurulum.

Boyut: 4.3 * 6.2 cm

Günlük Kullanım için uygun: Bu diş fırçası tutucusu, diş fırçanızı her gün kullanmanızı kolaylaştıracaktır.Tuvaletinizi ve banyonuzu temiz ve düzenli tutarak yerden tasarruf edin.

Hayvan Diş Fırçası Tutucusu Çamaşır Odası Küveti Balkon gazı için Kullanımı Kolay ve Kurulumu Kolaydır

Belirleme:

Ürün Özellikleri:

Paket içeriği:

Çevre ve Sağlık: Elektrikli diş fırçası tutucumuz Silikon malzemeden yapılmıştır, kendine özgü bir kokusu yoktur, güvenli ve kullanımı kolaydır.

Malzeme Silikon
Akıllı Cihaz mı No
Kaynak Anakara Çin

1 Yorumlar

  1. img

    Alıcı - 2023-04-15

    Fotoğrafa eşittir! Çok kaliteli. Seviyorum

Yorum ekle