12 Tüpler Rüzgar Çanları Asılı Kolye Rüzgar Çanları Bells Balkon Açık Yard Bahçe Kahve Dükkanı Ev Dekor Rüzgar Çanları

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺1 553.47 ₺166.09

Renk:

2.Lütfen ölçüm verilerinde hafif bir sapmaya izin verin.

1.Ekran parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktör nedeniyle, öğenin gerçek rengi web sitesinde görüntülenen resimden biraz farklı olabilir.

3.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Uygulama senaryoları: oturma odası, yatak odası, yemek odası, kahve dükkanı, vb.

Benzersiz spiral tasarım: Zarif S şeklindeki tasarım ve pürüzsüz ve özlü çizgiler, bu rüzgar çanını açık havada, içeride, bahçelerde, avlularda, teraslarda vb.Mükemmel bir şekilde asılabilen mükemmel bir dekorasyon haline getirir., rahatlatıcı ve yatıştırıcı melodinin evinizi doldurmasına izin verir.

Ambalaj listesi:

Dayanıklı malzeme: Rüzgar çanı, yüksek kaliteli 12 adet alüminyum tüp ve sağlam çam ağacından yapılmıştır, su geçirmez ve rüzgar geçirmez, paslanması veya solması kolay değildir ve dayanıklıdır.

Müzikal rüzgar çanı: Bu müzikal rüzgar çanı harika bir sese sahiptir, rüzgarda piyano çalmanın sessiz melodisinin tadını çıkarın.Özenle ayarlanmış rüzgar çanlarının yumuşak sesini ekleyerek evinizde veya bahçenizde uyumlu bir deneyim yaratın.

Tanım:

Malzeme: alüminyum tüp + çam

Zanaat: manuel montaj

Notlar:

Ürün boyutu: toplam uzunluğu rüzgar ahenge yaklaşık 55 cm, çapı 8.5 cm

1 * Rüzgar Ahenge

12 Tüpler Rüzgar Çanları Asılı Kolye Rüzgar Çanları Bells Balkon Açık Yard Bahçe Kahve Dükkanı Ev Dekor Rüzgar Çanları

Amaç: Süsler

Net ve hoş ses: Farklı uzunluklarda 12 alüminyum alaşımlı boru, ses küçük bir rüzgar zilinden daha net ve hoştur, zayıf rüzgar bile net ve hoş bir ses çıkarabilir.

En iyi hediye seçimi: Rüzgar çanları, iç ve dış dekorasyon için harika bir seçimdir ve aile için iyi bir hediyedir members.It ayrıca Anneler Günü, Babalar Günü ve Noel için tercih edilen bir hediyedir ve aynı zamanda mükemmel bir eve taşınma hediyesidir.

Belirleme:

Tema müzik
Özellik 1 rüzgar çanları
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Plastik
Tarz Modern Tarz
Montaj Gerekli No

0 Yorumlar

Yorum ekle