Su 35 Süper manevra kabiliyeti Uçak Su 27sm3 Flanker Fighter Tuval Boyama Posterler Baskı Duvar Sanatı Oturma Odası ıçin Ev Dekor

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺93.13 ₺56.84

Renk:

lütfen aklınızda bulundurun

Ürün Gösterisi:

Malzeme 1.Mükemmel Doku Tuvali 2. Çevre Koruma Tatsız 3. İnce Ve Pürüzsüz Kumaş yüzeyi4. Su geçirmez

Paketleme Detayları 1.Paketinizin nakliye sırasında güvenliğini sağlamak için profesyonel ve güçlü PVC boru ambalajı kullanıyoruz. 2.Tüpün etrafına sarılmış su geçirmez bant.

1.Resim elle boyanmamış, makine tarafından basılmıştır.

2. Nakliye masraflarını düşürmek ve nakliye sırasında hasar gören çerçeveyi önlemek için, mat yok, iç çerçeve yok, dış çerçeve yok, sadece tuval.

5. özel boyutları ve resimleri kabul ediyoruz, isterseniz lütfen bizimle iletişime geçin.

Hizmet hakkında: Alıcıyı tatmin etmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz,herhangi bir kalite sorunu varsa lütfen bizimle iletişime geçin , öğe alınmadı vb., iade veya değiştirme kabul edilebilir.Lütfen temastan önce olumsuz bir geri bildirim bırakmayın.Teşekkürler!

6. Beklenen teslim tarihi gümrük, hava durumu vb. Etkilerden etkilenecektir., bazen almak biraz daha uzun sürebilir, Sipariş koruma sürenizi uzatmak için paketi almadığınızda lütfen bizimle iletişime geçin.Boyut Referansı:

3. Bilgisayar monitörleri,cep telefonu arasındaki farklı ışık efektleri nedeniyle, nesnelerin rengi mağazamızdaki resimleri göstermekten biraz farklı olacaktır.

Nakliye hakkında: 1. Lütfen sipariş vermeden önce adresinizin doğru veya eksiksiz olduğundan emin olun. 2. Paket ücretsiz ePacket ve Çin sonrası hava posta ile sevk edilecektir, experss teslimat istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin. 3. Beklenen teslim tarihi gümrük, hava durumu vb. Etkilerden etkilenecektir., bazen almak biraz daha uzun sürebilir, Sipariş koruma sürenizi uzatmak için paketi almadığınızda lütfen bizimle iletişime geçin .

4.1 inç = 2.54 cm

Etiketler: uçak su.

Tip Kanvas Baskılar
Tarz Modern Tarz
Teknik Sprey Boya
Destek Tabanı Tuval
Şekil Yatay Dikdörtgen
Form Tek
Orta suluboya
Çerçeve modu Çerçevesiz
Malzeme Tuval
Model Numarası S49
Akıllı Cihaz mı No
Çerçeve No
Konular Natürmort
Orijinal Evet
Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar

Yorum ekle