Günlük Bez Havlu Bulaşık Mutfak Bezi Bulaşık İçin Yararlı Şeyler Yağ Temizleme Yapışmaz Bez Mutfak Temizlik Ve Malzemeleri Ürün

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺103.13 ₺67.03

Renk:

10 adet Ovma pedi

Kalite Önemlidir: sert temizlik için pamuklu kumaş ve cilde naziktir.Dayanıklı kumaş, kağıt havlu, mendil ve mendil gibi tek kullanımlık tüm ürünlere mükemmel bir alternatif olmanızı sağlar.

Ürün dahil:

Malzeme: MİKROFİBER

Özellikler:

Pamuklu dokuma, bu havluları aileniz için doğal malzemelerden ve zararlı kimyasallardan veya sentetik malzemelerden yapılmış tüm ev işleri için dayanıklı ve güçlü kılar.

ve Süper Yumuşak: Aileniz için doğal malzemelerden ve zararlı kimyasallardan veya sentetik malzemelerden yapılmıştır.Tüm sert yüzeylerde hafif, çabuk kuruyan, ultra yumuşak.Her yıkamadan sonra taze kalın ve yeni görünün, bozulmadan veya etkinliğini kaybetmeden tekrar tekrar kullanılabilir.

Onları Çay içmek için uygun boyutta katlayabilir, masanın üzerine koyabilir ve sofra takımınızı Akşam yemeği için havluya koyabilirsiniz.Temizleme aracı olarak tercih ettiğiniz boyutta da katlayabilirsiniz.

Makinede Yıkanabilir ve Tüy Bırakmayan: Tüy Bırakmayan yıkama ve her yıkamadan sonra aynı ferahlatıcı yeni görünüm, onu hem kişisel hem de mekanın önceliği haline getirir.Çamaşır makinesinde benzer renklerle ılık suda yıkayabilir ve düşük kuru takla atabilirsiniz.

Boyut:25 cm x 25 cm/9. 84x9. 84 inç

Kullanım: Mutfak

Günlük Bez Havlu Mutfak Bezi Bulaşık Yağı Temizleme Yapışmaz bezmutfak Temizlik Malzemeleri

Desen: kafes

Uygun: Tencere / kaseler

ürün açıklaması:

Renk: gösterildiği gibi

Ürün Kategorisi: Ovma pedi

Kullanım Temizleme
temizlik için paçavralar camı temizlemek için paçavralar
Malzeme Mikrofiber
Model Numarası /
Özellik Çevre dostu, Stoklanmış
Yapım Ovma Pedi
mutfak için paçavralar banyo için paçavralar
Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar

Yorum ekle