Kendinden Yapışkanlı Kanca ceket kancaları Ağır Duvar Kapı Kanca Ev banyo havlu kancaları Su Geçirmez Yapışkan Kanca Asılı Banyo

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺207.19 ₺159.61

Renk:

5. Piyano tasarımı dekoratif kanca, kenarda ince işçilik, pürüzsüz yüzey, fırçalanması kolay.

2.Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm sapmaya izin verin

Yeni Sıcak Kendinden Yapışkanlı Kanca ceket kancaları Ağır Duvar Kapı Kancaları Su Geçirmez Ağır Askılar Tutar Asılı Banyo Mutfak

4. Pratik kancalar: tavan kancaları, ceket kancaları, anahtar kancaları, banyo havlusu kancaları, resim kancaları dahil olmak üzere banyo, mutfak, yatak odası, oturma odası, dış dekorasyonda yaygın olarak kullanılır.

1.Gerçek renk farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle görüntüden biraz farklı olabilir

Ürün Özellikleri:

8 adet/12 adet/16 adet X Yapışkanlı Kanca

1, Nakliye hakkında: Ürünü sipariş ettikten sonra, satın alma işleminizi 3-4 gün içinde göndeririz.Özel gereksinimleriniz varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın veya doğrudan bizimle iletişime geçin. 2, İade hakkında: Mallar nakliye sırasında hasar görürse, 7 gün içinde iade edebilirsiniz.Geri ödeme için başvururken, alıcı satıcıdan onay almalıdır. 3, Toptan ve Dropshipping hakkında: Toptan için, biz sadece gelmesi 3-8 gün sürer indirim veya ücretsiz ekspres kargo sunacak.Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız. 4, Parselimi nasıl takip edebilirim?: Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı) 5,Satın alma koruma süresi bittiğinde ne yapabilirim?: Satın alma koruma süreniz tükeniyorsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve uzatmanıza yardımcı olabiliriz it.So paran benim hesabıma gitmeyecek.

2. Yapıştırma kancası: kendinden yapışkanlı, kurulumu ve kullanımı kolaydır.Güçlü taşıma kapasitesi, çivi, vida veya bant gerekmez.

Tanım:

Paket içeriği:

Farkına varmak:

3. Not: Toz duvarlar, boyalı duvarlar, pürüzlü veya gözenekli duvarlar için önerilmez surfaces.No delmeye ihtiyacım var.Sadece arkadaki koruyucu tabakayı yırtın ve istediğiniz konuma yapıştırın (seramik karolar, metal yüzeyler, cam vb.Gibi pürüzsüz bir yüzey olmalıdır.).

Boyut: 3.5*8*2.5 cm

Özellikler:

Malzeme: ABS + paslanmaz çelik

1. Malzeme: ABS + paslanmaz çelik, darbeye dayanıklı, kırılması kolay değil, güçlü ve dayanıklı.

Kaynak Anakara Çin
Hayır. kancaların 8
Malzeme Paslanmaz Çelik

0 Yorumlar

Yorum ekle