Taşınabilir Öz-Sıkma Mini Paspas El Yıkama-Ücretsiz Küçük Bezleri Güçlü Emici Masaüstü Paspas ile 2 paspas başlıkları için banyo Mutfaklar

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺313.84 ₺147.57

Renk:

Küçük ve hafif, taşıması ve saklanması kolay, küçük alanlar için mükemmeldir.

temel özellikler:

1. Resim ile emtianın gerçek rengi arasında küçük farklılıklar olabilir.Size tam rengi göstermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Not:

ürün açıklaması

Renk: Beyaz

Elde Yıkama: Kirli suyu kolayca sıkabilir ve paspas kafasını su izi bırakmadan hızlı bir şekilde kurutmanıza yardımcı olabilirsiniz.Kullanım sırasında ellerinizi daima temiz tutun.

Taşınabilir kendinden sıkmalı mini paspasımız hafif ve kompakttır ve evinizin küçük köşelerini kolaylıkla temizlemenizi sağlar.Bu çok yönlü paspas, mutfak, banyo ve hatta arabanız dahil olmak üzere çeşitli temizlik işleri için mükemmeldir.

Emici Masaüstü Sünger Paspas, Mini Paspas 2 Yedek paspas başlıkları, Ev Sünger Mops

Ağırlık: 230g / 8.1 oz

[Güçlü Emici Sünger Kafa] Bu küçük paspas kafası, güçlü su emici, yumuşak ve aşınmaya dayanıklı özelliklere sahip ve ince toz ve küçük parçacıklar için güçlü bir adsorpsiyon kapasitesine sahip, çevre dostu süngerden yapılmıştır.uzun süreli yeniden kullanım için uygundur.

Mini paspas, çok yönlü tasarımı nedeniyle birden fazla temizleme aletinin yerini alabilen uygun maliyetli bir temizleme çözümüdür.

Ürün Adı: Masaüstü Mini Paspas

[El Yıkama Ücretsiz] 180 ° katlanır, tek elle çekin ve suyu sıkın Hızlı ve doğru su emme, su lekeleri kolayca çıkarılabilir Yeni tasarlanmış Taşınabilir Kendinden Sıkmalı Mini paspası tanıtıyoruz, suyu sıkın, el yıkama ücretsiz, evinizi temizleme şeklinizde devrim yaratacak.

Boyut: Genişlemeden sonra: 295x195mm / 11. 6x7. 7 inç, genişlemeden önce: 248x46mm / 9. 7x1. 8 inç

Malzeme: ABS, Sünger

[Mini ve Taşınabilir Tasarım] Taşınabilir kendinden sıkmalı mini paspasımız hafif ve kompakttır, genişlemeden sonra sadece 11,6 x 7,7 inç boyutlarındadır ve bir şişe sudan daha az olan sadece 230 g / 8,1 oz ağırlığındadır.Küçük paspaslar, küçük daireler, yurtlar ve karavanlar gibi dar alanlar ve geziler için mükemmeldir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

[Geniş Uygulama] Bu portatif kendinden sıkmalı paspas, güçlü su emme özelliğine sahiptir, kompakttır ve practical.It mutfak, oturma odası ve banyo, sofra takımı, masaüstü gibi birden fazla sahnede kullanılabilir, etc.It aracın iç ve dışını temizlemek için de kullanılabilir, bir zorunluluktur- araç sahipleri için bir araç var.

1 x Mini Paspas

2 x Paspas Başlıkları

Özellikler:

[Saklaması Kolay] Kuru ve ıslak sünger paspas özellikleri hafif ve kompakt küçük boyutlu, saklaması çok kolay, küçük alanlar için çok uygundur.Evinizin herhangi bir yerine koyabilirsiniz.Dahası, sapın asılı bir delik tasarımı vardır, böylece kaplamadan kolayca duvara asabilirsiniz space.It banyo alanını iyi düzenlemeye yardımcı olun.

Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar

Yorum ekle