9 Renk Moda Kadın Sihirli Etiket Pamuk Yumuşak Kafa Bandı Kız Spor Yoga Hairband Katı saç bandı Makyaj Kadın saç aksesuarları

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺5.55 ₺2.96

Renk:

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.

5. Durumlar: Bu yüz bandı, yüz bakımı, yüz temizliği, uygulama yaparken estetisyenler için spa işi için harika bir üründür makeup.It duş alırken veya spor salonunda spor yaparken de kullanılabilir.

1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

Ağırlık: 30g

1. Yeniden kullanılabilir ve yumuşak: Yüzü yıkamak için kullanılan bu saç bandı kaliteli pamuktan yapılmıştır, hissedilecek kadar yumuşaktır, hoş elastikiyete sahiptir, rahattır, tekrar tekrar yıkandıktan sonra deforme olması zordur, kabarık veya bulanık olması kolay değildir.

2. Temiz ve düzenli tutun: Bu yüz bandı saçınızı geri tutmanıza ve onları alından uzak tutmanıza yardımcı olabilir ve ayrıca günlük yaşamda güzel işlevlere sahip saç bakımı ve boyama işlemi sırasında alnınızı kuru ve temiz tutmak için sıvıları emmek için pratiktir.

3. Geniş kullanım alanları: Bu kafa bandı, yüz yıkama, makyaj, duş, spa, banyo, güzellik salonu, yoga, egzersiz, yürüyüş, spor salonu ve diğer sporlar gibi farklı durumlarda yaygın olarak uygulanabilir, saç stillerinizi veya makyajınızı terletmez veya mahvetmez.

4. Yumuşak ve elastikiyet malzemesi: Bu cilt bakımı saç bantları ,yüksek kaliteli mikrofiberden yapılmıştır, yumuşak ve cilt dostudur, iyi elastikiyete sahiptir,giymesi çok rahattır, şeklini ve boyutunu kaybedeceğinden endişelenmeden tekrar tekrar yıkanabilir.

Tanım:

Boyutu: 60 * 9 cm

Paket içeriği:

Özellikler:

Notlar:

Özellikler:

Bu kafa bandı kaliteli pamuktan yapılmıştır, hissedecek kadar yumuşaktır, güzel elastikiyete sahiptir, rahattır, tekrar kullanılabilir ve yıkanabilir, tekrar tekrar yıkandıktan sonra deforme olması zordur, kabarması kolay değildir veya fuzzy.It saçınızı geri tutmanıza ve alnınızdan uzak tutmanıza yardımcı olabilir.

1 adet * Kafa Bandı

Malzeme: pamuk, sihirli etiket

Malzeme Türü Pelüş
Boyut 60*9cm
Kaynak Anakara Çin
Özellik Çevre dostu
Kullanmak SIHHİ TESİSAT
Tarz Katı
Tip saç bandı
Malzeme pamuk, Sihirli Çıkartma

0 Yorumlar

Yorum ekle