Siyah Saç Kurutma Makinesi Tutucu Alüminyum Alaşımlı banyo duvarına monte Yapıştırıcı Raf Organizatör Çoğu Saç Kurutma Makinesi İle Uyumlu

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺719.15 ₺381.24

Renk:

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Malzeme: alüminyum

Depolama sahnesi: Plastik saklama rafı makyaj rafları, yatak odaları, banyolar için uygundur ve ev ve otel için kullanılabilir.

1 x tırnaksız yapıştırıcı

Geniş uygulanabilirlik: Farklı ebatlardaki saç kurutma makineleri için uygun olan ve iyi yük taşıma kapasitesine sahip çap.

1 x saç kurutma makinesi braketi 9x5 cm

1 x fiş braketi 5x4. 5 cm

Kurulum yöntemi: Tırnaksız yapıştırıcıyı takılacak konuma uygulayın, ardından braketi üzerine yapıştırın, ardından yardımcı çıkartmalarla sabitleyin ve braketi kullanmadan önce 24 saat bekleyin.

1 x yardımcı etiket

Renk: siyah

Siyah saç kurutma makinesi tutucu Alüminyum alaşım banyo duvarına monte yapıştırıcı Raf Organizatör için Çoğu saç kurutma makinesi ile uyumlu Kurulumu kolay: Saç kurutma makinesi depolama braketi sondaj gerektirmez ve yapışkan destek kolay kurulumdur ve duvara zarar vermez.

Paket içeriği:

Uygulanabilir yüzeyler: Saç kurutma makinesi depolama standı karo, cam, metal, plastik yüzeyler, parlak ahşap vb.İçin uygundur.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Düzenli tutun: Depolama tutucusunun açılması pürüzsüzdür, üfleyiciye zarar vermesi kolay değildir ve tel asılı bağlantı noktası düzgün bir şekilde depolamaya yardımcı olabilir.

Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar

Yorum ekle