Hakiki Yeni Macbook Hava 13.6 ıçin " Retina M2 A2681 Arka Kapak Alt Kasa Konut Starlight Altın Altın Renk EMC4074

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺660.83

Renk:

1 .Listelenen hariç tutulan ülkeler dışında Dünya çapında gönderebiliriz .

Rusya, Doğu Avrupa

16-21 İş Günü

7-13 İş Günü

Güvenle satın alın: Göndermeden önce, her ürün imalat,mekanik ve elektrik hatalarından arınmış olduğundan emin olmak için kalifiye bir teknisyen tarafından uyumlu cihazla titizlikle test edilir.

NOT: Listedeki şirket ve / veya ürün adları, ilgili şirkete / üreticiye veya başkalarına ait ticari markalardır.iPartsleader, OEM olmayan / Markasız / Jenerik aksesuarların bağımsız bir satıcısıdır ve ticari marka sahibi/üreticisi ile hiçbir ilişkisi yoktur.Ticari marka sahibi / üreticisi, ürünlerimizin kullanımını ve performansını mutlaka onaylamaz.

Ürün Adı: A2681 Alt Kasa

30-45 İş Günü

Yeni Zelanda, Almanya, Avustralya

Üreticiler genellikle aynı model için farklı veya revize edilmiş bir parça kullanır.Belirtilen FRU "İlk sevk birimleri" veya MPN "Üretici parça numarası" nın parçanızla eşleştiğini onaylamanız gerekir!Ayrıca açıklayıcı ürün fotoğrafını, ürün özelliklerini kontrol edin ve uyumluluğu sağlamak için hepsini orijinal parçanızla karşılaştırın!

9-14 İş Günü 1. İadeler 90 günlük garanti süresi boyunca kabul edilir. 2. İade talebini açmadan önce lütfen bize bir mesaj veya e-posta gönderin. 3. Ürünümüz çalışmazsa, iade nakliye masraflarınızı talep etmeyeceğiz. 4. Hasarlı iade edilen ürünler, öğenin durumuna bağlı olarak kısmi bir geri ödeme alacaktır. 5. Tüm iade öğeler, öğenin orijinal olduğundan ve sevk edilenle aynı durumda olduğundan emin olmak için test edilecektir.EXİNERA, Çin'deki Mac-iMac yedek parçaları ve aksesuarları için en büyük profesyonel toptancılardan biridir.Kapsamlı bilgi ve uzmanlığa sahip onarım / yedek parçalarda 5 yılı aşkın süredir ticaret yaparak, bizden en kaliteli ürünleri ve müşteri desteğini alacağınızı garanti edebiliriz.Bir sorununuz varsa, geribildirimden ayrılmadan veya bize karşı bir Istanbulegespor.com.tr anlaşmazlığı açmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.

ABD, Kanada, İngiltere, Asya

Kuzey Avrupa

standart

4-9 İş Günü

4 .Hedef ülkedeki herhangi bir ithalat vergisi ücreti veya ücreti alıcının sorumluluğundadır, lütfen unutmayın.Ayrıca, teslimat adresi DHL/UPS/TNT veya Fedex'in (ekspres kargo) sisteminde uzak alan ise, alıcının uzaktan ücret ödemesi gerekir.

17-22 İş Günü

Mac-iMac Yedek Parçaları için Profesyonel Toptancı

Paket içeriği:

6. Kombine nakliye için nakliye indirimi sunuyoruz.Lütfen bizimle iletişime geçin.Yerel alım için üzgünüm mevcut değil.Aşağıdaki tabloyu referans olarak alabilirsiniz

10-20 İş Günü

5-11 İş Günü

2 .Öğe paypal'da listelenen adresinize gönderilecektir.paypal adresinize göre gönderim adresi, Gönderim adresinizin doğru olduğundan emin olun, Öğemiz için endişe gönderim adresini kabul etmiyoruz ücretsiz gemi.

Yalnızca cihaz model numarasına göre parça sipariş etmeyin!Modele göre satın almak yanlış bir uygulamadır ve asla uyumluluğu garanti etmez!Uyumluluğu nasıl kontrol edeceğinizden emin değilseniz, satın almadan önce lütfen bizimle iletişime geçin!"Müşteri doğru parçaları sipariş etmekten sorumludur"

APN: Yok

ülke

Uyumlu Sipariş NO. : (Aşağıdaki açıklamaya bakın-UYUMLU)

Yıl: Yok

19-23 İş Günü

Ürün Durumu: Test edilmiş, iyi çalışıyor.

12-20 İş Günü

4-7 İş Günü

A + "Yeni Gibi" Belirtisi yok wear.it işaretsiz olanlar çekilsin.

3 .Genellikle teslim süresi 5-16 iş günüdür (USA.AU.CA ).8-20 iş günü (Avrupa, ingiltere değil).Dünya çapında başka yerlere belki 20 iş gününden daha pahalıya mal olabilir. (Standart Uluslararası Nakliye hariç), Teslim süresi ülkeden ülkeye değişebileceğinden, öğelerinizin nakliye durumu hakkında bir güncelleme istiyorsanız, lütfen sipariş vermeden önce bize e-posta gönderin ve size 24 saat içinde cevap vereceğiz.Güney Amerika'ya varmak için günler .

Ve" Çok iyi " Küçük çizikler / çizikler / talaşlar, ezik/ezik yok.

1 x Alt Kasa

C" Kabul edilebilir " Büyük çizikler, çizikler, ezikler vb.

Fransa, italya, İsviçre, Hollanda

(Lütfen seçeneklerde gri veya gümüş veya yıldız ışığı veya gece yarısı rengini seçin)

B" İyi " Orta derecede çizikler/çizikler / talaşlar.Küçük ezikler/ezikler.

Tüm parçalarımız, burada satışa sunulmadan önce çalışan bilgisayarlarda test edilir ve yalnızca çalışır durumda oldukları için listelenir.Lütfen, bir parça bilgisayarınızı tamir etmezse, bunun parçanın arızalı olduğu anlamına gelmediğini anlayın.Başka sorunların da olabilir.Her iki durumda da, geri ödeme hakkına sahip olacaksınız, ancak lütfen önce bizimle iletişime geçin.Teşekkürler.

Güney Amerika, diğer Ülkeler

Telif Hakkı © 2013 EXİNERA.Tüm hakları saklıdır.

5 .Gönderi yapıldıktan sonra size bildirilecektir.Paketler imza gerektirdiğinde güvenlidir.parsel için herhangi bir işaret yoksa, iade edilecektir, lütfen yerel postanenizden alın. .

A+ + + “Yepyeni", Mükemmel fiziksel koşullar, sıfır çizik veya çizik.

6-12 İş Günü

hızlı

Bu öğeyi satın almadan önce lütfen aşağıyı okuyun:

Etiketler: retina.

Malzeme Metal
Tip Dizüstü Bilgisayar Kapağını Değiştirin
Garanti 6 ay
kalite Apple Orijinal
Yıl 2022
Paket Evet
Dizüstü Bilgisayar Ailesi MB Hava Retina M2 13 inç
Renk Gümüş veya Gri veya Altın veya Mavi
Şartlar Marka Yeni
Marka Adı EXIN
Tarz Dizüstü Bilgisayar Kılıfları
Seri numarası sahip değil
parçalar Alt Kasa
Cinsiyet Üniseks
Kaynak Anakara Çin
Dizüstü Bilgisayar Modeli A2681'in
Model Numarası A2681'in

0 Yorumlar

Yorum ekle