Düğün Takımları Erkekler için Resmi İş Slim Fit Siyah Tepe Yaka Damat Smokin Özel Erkek Moda Blazer (Ceket + Yelek + Pantolon)

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺3 147.31 ₺2 486.30

Renk:

not:

2. Bedeninizi bilmiyorsanız, lütfen genellikle giydiğiniz takımları aşağıdaki Kılavuz olarak ölçün, ardından en uygun bedeninizi seçin.

Takım elbise Standart Boyut Tablosu

( Not: 1 inç = 2.54 cm; 1 cm = 0.394 inç )

Geri bildirim 1. Güveniniz ve siparişiniz için teşekkür ederiz.Sorun varsa, sadece servisimizle iletişime geçin, size 24 saat içinde cevap vereceğiz ve sonra sizin için en iyi çözümler olacak; 2. Öğelerimizden çok memnunsanız, lütfen bize olumlu geribildirim ve bazı fotoğraflar bırakın, bu bizim için büyük bir teşvik olacaktır.Çok teşekkür ederim.

Nasıl Ölçülür

1. Bizim Boyutu Europen/ABD / İNGILTERE Boyutu, bedeninizi biliyorsanız, sadece sipariş verirken bedeninizi seçin;

*** Boyut Avrupa / ABD / ingiltere boyutudur.

** Boyut için ısmarlama Serivce istiyorsanız, lütfen aşağıdaki "Nasıl ölçülür" kılavuzunu kontrol edin, ardından ölçümleri mesajlarla gönderin veya sipariş verirken not edin.

*** Boyut için ısmarlama Hizmet

Detaylar (Birim:santimetre veya inç) (Lütfen tüm ölçümleri aşağıdaki gibi bize gönderin) 1. boyun çizgisi=? 2.omuz=? 3.kol=? 4.zırh deliği=? 5. bilek=? 6.göğüs=? 7.göbek=? 8.bel=? 9.kalça=? 10.ceket uzunluğu=? 11.pantolon uzunluğu=? 12.uyluk=? 13.Yükseklik (baştan zemine) =? (Çok önemli.) 14. Ağırlık=? (Çok Önemli.) 15.takım elbise rengi =?Uyarı 1. Takım elbise çiçek, şapka, koltuk değneği, kravat, Kemer vb. Gibi aksesuarlar içermez; 2. Renk farklı CRT ve LCD ekranlar arasında değişebilir.ürünlerimizin renginin gördüğünüz fotoğraflarla tam olarak aynı olacağını garanti edemeyiz.

(Birim: cm)

Marka Adı HELAVEWA'NIN
Tarz Resmi
CN Jiangsu
Kapatma Türü Tek Göğüslü
Uygun Tip düz
Cinsiyet Erkekler
Giyim Uzunluğu Düzenli
Malzeme Asetat, Polyester, Rayon
Kaynak Anakara Çin
Erkek Takım Elbise Düğün için erkek takım elbise
Menşe Yeri Çin (Anakara)
Erkekler için zarif takım elbise Resmi Düğün Smokin
Öğe Türü Takımlar
Uygulanabilir Sahne düğün
Pantolon Kapatma Tipi Fermuar Sineği
erkekler için takım elbise tam erkek takım elbise
Uygulanabilir Sezon Dört Mevsim
Ön Stil Düz

0 Yorumlar

Yorum ekle