Kırmızı Noel Seti Erkekler İçin Slim Fit 3 Parça Ceket erkek Takım Elbise Resmi İş Dış Giyim Kıyafetler Parti Balo Erkek Giyim Blazer Seti

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺1 435.90 ₺1 134.28

Renk:

Öğelerinizi teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

Aldığınız malların kaliteli olmasını sağlamak için malların sıkı kalite kontrollerine tabi olduğunu garanti ediyoruz.Güvenli teslimatı sağlamak için tüm ürünler profesyonelce büyük bir özenle paketlenmiştir.

3).Paketiniz gönderildikten sonra takip numarası ile e-posta ile bilgilendirileceksiniz.Teslim süresi, dünyadaki farklı ülkelere veya bölgelere dayanacaktır.

4).Bilmek istediğiniz her şeye karşı tamamen dürüst olmak gerekirse, satıcı ile müşteri arasında yalan yoktur.

3).İade nakliye ücreti alıcı tarafından ödenir.

2).Ayrıca ücretsiz özelleştirilmiş hizmetler sunuyoruz.Bir takım elbiseyi özelleştirmeniz gerektiğinde veya bir etiketi özelleştirmek istediğinizde, lütfen özelleştirilmiş bilgilerinizi müşteri hizmetlerine gönderin veya alana bir mesaj bırakın.

1).Lütfen sipariş vermek için uygun boyutu ve favori rengi seçin.

2).Sipariş ettiğiniz herhangi bir ürün, ödemeniz üçüncü taraf (banka ) tarafından alındıktan sonra sevk edilecektir .Fiili duruma göre Chinapostair, UPS, DHL, Fedex veya Istanbulegespor.com.tr Standart nakliye yoluyla müşteriler için öğeyi gönderiyoruz.

2).Öğeler kullanılmamış, hasarsız ve orijinal ambalajında alındı.

5).Vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

3).Resimler takım elbiseye ek olarak, (bir takım elbise bir blazer,yelek,bir çift pantolon ve serbest kravat veya papyon içerir.) diğer pakette değil, sadece fotoğraf efekti, lütfen anlayın.

1).Öğeler teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde alındı.

2).Ürünlerimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya ayrıntılı bir değerlendirme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için herhangi bir sorunu %100 çözeceğimizi garanti ediyoruz.

Talep:

1).Lütfen özel isteklerinizi (renk, paketler, beyan değeri vb.) Listeleyin.) ödeme yaptığınızda AÇIKLAMADA.Belirli bir siparişin işlem süresi, ürün türüne ve stok durumuna göre değişir.Çoğunlukla, işlem süresi ödeme alındıktan sonra 7 iş günü olabilir.

Takım elbise rengini değiştirebilirsinizmağazamızda her türlü takım elbise özelleştirilebilir, diğer renkler veya kumaşlar istiyorsanız, bize danışabilirsiniz, size cevap vermekten mutluluk duyarız!

1).Biz profesyonel üreticiyiz, size her zaman yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler sunuyoruz, seçmeye hoş geldiniz.(Tüm takımlar resimdeki gibi %90'ın üzerinde yapılacaktır.)

İpuçları: Boyut bedenden değil finshed takımdan ölçülür, lütfen siparişinizi vermeden önce takım elbisenizin boyutunu boyut tablosuyla karşılaştırın . (1 inç = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 inç)

4). Sadece DHL veya UPS'in mevcut olduğu teslimat noktalarına (adresiniz) gelince, DHL veya UPS tarafından uzak alan olarak adlandırılıyorsa, ek ücret alıcı tarafından ödenecektir.

Sipariş vermeden önce, aşağıdakileri okuyabileceğinizi umuyoruz

Not: Sevgili, yukarıdaki standart boyut size uymuyorsa, sizin için özel olarak hazırlayacağız.Endişelenme, Fiyat aynı.vücudunuzu aşağıdaki Ölçüm Kılavuzuna göre ölçmeniz ve ardından bize vücut ölçüsünü göstermeniz yeterlidir.

6).Nakliye taşıyıcılarından veya mücbir sebeplerden kaynaklanan nakliye kazaları, gecikmeler veya diğer konular için sorumluluk almayacağız.

2).Fotoğraf ve bitmiş takım elbise arasında hafif bir renk farkı olabilir (bu bir hata değildir), sadece renk farkıdır.Kendi fabrikamız var, bu yüzden bu takım elbise için özel yapılmış veya renk değişimi seçebilirsiniz, ayrıca bana taraflılık kıyafeti gönderebilir ve sipariş verirken bana bedeninizi ve renginizi söyleyebilirsiniz.Mağazamda karışık sipariş verebilirsiniz.

1).Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, sizin olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen.

7).Hedefe giderken kaçırılan paket için ekspres şirketle iletişime geçmek ve sizin için en son bilgileri güncellemek için elimizden gelenin en iyisini yaparız.

Etiketler: noel seti.

Kaynak Anakara Çin
erkek takım elbise erkek takım elbise
pantolonlu erkek takım elbise düğün için erkek takım elbise
Tarz Resmi
CN Jiangsu
trajes de hombre erkekler için smokinler
terno masculino erkekler düğün takım elbise seti
Marka Adı TPSAADE'İN
Pantolon Kapatma Tipi Düğme Sinek
smokin balo kıyafetleri
Kapatma Türü Tek Göğüslü
Uygulanabilir Sahne Parti
Ön Stil Düz
Öğe Türü Takımlar
Model Numarası erkek takım elbise
Malzeme Polyester, pamuk
kostüm homme mariage erkekler için düğün takımları
Uygulanabilir Sezon Dört Mevsim
Cinsiyet Erkekler
Uygun Tip sıska
noel kıyafeti erkekler için noel kıyafeti, Ceket
Giyim Uzunluğu Düzenli
takım elbise erkekler casamento takım elbise

0 Yorumlar

Yorum ekle