10 ADET CD4013BM96 SOP14

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺154.24

Renk:

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO / FPO hariç)

4. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

hakkımızda

İş kapsamı: otomatik IC, dijitalden analog devreye, tek çipli mikrobilgisayar, fotoelektrik kuplaj, depolama, üç terminalli voltaj regülatörü, SCR, alan etkisi, schottky, röleler, dirençler kapasitörler,, tüp lamba, konektörler ve diğer tek elden destek hizmetleri!

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

* Olgun bir sipariş dağıtım sistemimiz var.Başka modellere ihtiyacınız varsa, lütfen bize danışın.Size bir teklif vereceğiz.

En iyi ortağınız olacağız

Müşteri Hizmetleri Politikası

5. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Kesinlikle inanıyoruz

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

Sahip olduğunuz tüm soruları yanıtlamaktan mutluluk duyuyoruz, lütfen bizimle iletişime geçin ve mümkün olan en kısa sürede size geri dönmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

7.Biz ulaşım çeşitli destek, Hong Kong ve Çin posta paketleri, EMS.DHL federal .UPS ve TNT, alıcının farklı ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilir.

* Sağlanan ürünlerin en yüksek kalitede olduğundan emin olun.

6. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

* Tüm dünyadaki müşterilerimize hızlı ve hassas bir şekilde mal teslim etmek

Koşul Yeni
Tip Voltaj Regülatörü
Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar

Yorum ekle