Cricut ısı basın makinesi 12x10 inç hobi tshirt baskı makineleri makinesi Cricut kolay basın süblimasyon ısı transferi

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺3 272.11 ₺3 043.07

Renk:

Şimdi Çin'de.Ürünlerimiz Akıllı güç şeritleri, ısı pres makineleri ve diğer akıllı elektrikli aletleri içerir.

Karşılıklı anlayışlar ve iyi iletişim becerileri, müşterilerimize sunduğumuz 'hızlı takip' proje yönetiminin başarısının anahtarıdır.Yeni ürün tasarımları yapabilmemiz ve hızlı, etkili ve verimli bir süreç uygulayabilmemiz için müşterilerimizin ihtiyaç ve gereksinimlerini tam olarak anlamaya çalışıyoruz.

Arkadaşım, mağazamıza hoşgeldiniz, bu ürünün diğer modellerine ihtiyacınız varsa, lütfen bana ulaşın whatsapp + 8618900751832, satın almanız için ürün bağlantısını göndereceğim!

Shenzhen Easycount Teknoloji A. Ş., Ltd.is çin'deki Easycount Group'un alt şirketi, Yaratıcı bir finansal ekipman üreticisidir ve son yıllarda AI + IoT, akıllı ev ürünleri tasarımı, geliştirme ve üretimine odaklanıyoruz.

"Önce Müşteri, Ürün Nitelikli ve Profesyonel Personel" ilkeleriyle yüksek kaliteli ve etkili yönetim ekibimiz var.Hammadde ve bitmiş dahil her adımda kaliteden emin olmak için ulusal ve ISO9001 standartlarına göre sıkı bir üretim ve kalite kontrol sistemi yürütüyoruz products.No niteliksiz ürünlere izin verilir.

Sıcak satış Cricut ısı basın 12x10 inç hobi tshirt baskı makinesi dijital makine Cricut kolay basın süblimasyon ısı transferi Cricut makinesi

Bizimle iletişime geçin

2. Ayrıca renkli etiketler, portre fotoğrafları, manzara desenleri vb. Pişirebilir.porselen veya metal plakalarda, Özellikle madalya, hatıra kartı, kültürel gömlek vb.Yapmak için uygundur., zarif desenlerle ekonomik ve pratik.

Sertifikalar

1. Markanız nedir?Easycount firmamız için özel bir markadır 2. Siparişten önce numune alabilir miyim?Evet, kalite kontrolü için size örnek sunuyoruz. 3. Bazı özel ürünleri özelleştirebilir ve ürün üzerinde logomu yapabilir miyim?OEM ve ODM bekliyoruz.Müşteri hizmetlerine odaklanıyoruz. 4. Ödemeler: Paypal, Western Union, Ali Emanet, T/T ve L/C mevcuttur. 5. Hangi sertifikalarınız var?CE, CB, PVOC, SONCAP, ISO9001. 6. Fabrika veya ticaret şirketi misiniz : biz profesyonel fabrikada, firmamız 2005 yılında kurulmuş, biz sıcak karşılama müşteriler dünya bizimle coperate

Amacımız, günlük hayatınızı kolaylaştıran en kaliteli ürünleri ve makineleri sunmaktır.

3. Geleneksel nakış ve serigrafi baskının yerini alıyor, ancak maliyet ve etki genel nakış ve çok renkli serigrafi baskıdan çok daha düşük ve daha iyi.Firmamız

SSS

Kolay basın Mini ısı basın makinesi Cricut makinesi ısı basın transferi sıcaklık kontrolü ile Özellikler:

Paketleme Teslimatı

1. Geniş bir yelpazeye sahiptir applications.It esas olarak pamuk, keten, kimyasal elyaf ve diğer sıcak damgalama için kullanılır fabrics.It ayrıca serigrafi, yapıştırıcı, köpüklenme vb. İle ısıl işleme tabi tutulabilir.

Anahtar kelimeler Isı basın
Sertifikalandırma ce, ROHS, FCC
Özellik taşınabilir
Tip Elektrikli Alet Parçaları, Isı basın makinesi
Plaka Tipi Masaüstü Yazıcı
Koşul Yeni
Giden video-inceleme Sağlanan
Kullanım giysi
Otomatik Sınıf Otomatik
Makine Test Raporu Sağlanan
baskı alanı 22,5*22,5 cm
Ürün adı HP3 ısı pres transfer makinesi
Temel Bileşenler MCU, ısıtma paneli, lcd ekran, Akıllı ısıtma
Temel bileşenlerin garantisi 1 Yıl
Sıcaklık aralığı 0-400F (0-205C)
Kaynak Anakara Çin
Boyutlar (U*G * Y) 376*338*178
Malzeme Bir PVC Plastik Rendeleyin
OEM / ODM Hoş geldiniz
Renk ve Sayfa Çok renkli
Renk Beyaz ve Mavi
Menşe Yeri Çin
Marka Adı KOLAY HESAP
Ağırlık 2.9 KG
Garanti 2 yıl
Anma frekansı 50-60Hz
Gerilim 110v/220v
Önemli Satış Noktaları Kullanımı kolay
Tahrik Tipi Manuel

0 Yorumlar

Yorum ekle