50 Adet Noel Parlayan Yüzük Yaratıcı Dekor Sevimli LED Karikatür Kardan Adam Geyik Noel Baba Yüzükler Çocuklar için Hediyeler Yeni Yıl Partisi tedarik

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺543.44 ₺271.63

Renk:

Farklı ülkelere göre, varış zamanı da farklıdır, lütfen anlayın.

Tahmini teslim süresi genellikle 7-14 iş günü arasındadır.

Paket vaat edilen süre içinde gelmezse, tam geri ödeme yapacağız. (söz verilen süre ödeme sayfasına tabidir) Dropshipping ve toptan satış sunuyoruz : Dropshipping siparişleri için ,siparişleriniz 100 siparişin üzerindeyken veya toplam tutarı 500 USD'nin üzerindeyken CSV/ excel dosyasıyla da sipariş verebilirsiniz.Pakette reklam ,fiyat listesi ,fatura veya mağaza bilgilerimiz olmadığına söz veriyoruz.Firmamız her gün dropshipping siparişleri ile bir ekip anlaşması yapıyor ve piyasadaki farklı ürün çeşitlerini buluyor ,tecrübemiz var.Şu anda sahip olmadığımız ürünler için herhangi bir gereksiniminiz varsa veya fiyatımızın rakiplerimizden daha yüksek olduğunu fark ederseniz, lütfen bize bildirmekten çekinmeyin, size daha iyi kalitede daha iyi fiyat sunabileceğimize söz veriyoruz.İşbirliğimizi desteklemek için elimizden geleni yapacağız.

Lütfen seçiminizin ihtiyacınız olanı karşıladığından emin olun !

1. Noel led ışık halkaları: Elastik bant tarafından tutulan parmak ışıkları parmaklarınıza rahatça oturur ve parmağınızı salladığınızda düşmez.Onları sadece parmaklara, saçlara, Noel ağaçlarına koymakla kalmaz, aynı zamanda duvar, masa ve pasta süsleri olarak da asılır.Karanlıkta eğlenmene izin ver.

1. Izin lütfen 0.5-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2. Noel ışık halkaları: Şeffaf ve çevre dostu malzemelerden yapılmış, yüzeyi pürüzsüz, kokusu yok, bu nedenle siz ve çocuğunuz güvenle kullanabilirsiniz.Her halkada piller bulunur (3 AG3 elektron).Piller değiştirilebilir, ancak uzun süre dayanır.Toplu depolama için uzun raf ömrü.

İşlev:

50 Adet Noel partisi iyilik Yüzükler: Farklı şekil ve renklerde 50 paket Noel yüzüğü: Noel Baba / Noel ağacı / kar tanesi / kızak / geyik / çorap/ Noel hediyesi ...vb.rastgele şekillere sahip toplam 50 adet Halka (rastgele paketleme).

2. Çap: 1.2 cm(Elastik)

50 Adet Noel Partisi İyilik Yüzük veya 50 Adet Karikatür yüzük

Sevgili arkadaşlar, mağazamıza hoşgeldiniz.

Not:

2. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Özellikler:

Paket içeriği:

3. Noel Arifesi Yüzük Hediyesi: Noel'de şekerden başka bir şey vermek ister misiniz?Bu Yüzükler mahalleniz için büyük bir sürpriz olacak!Çok çeşitli yaratıcı partiler ve Noel için kullanılabilir activities.It mezuniyet partisi malzemeleri, karnaval partisi için harika supplies.It büyük bir hit ve güvenli ve basit bir parti lehine, çocuklar ve yetişkinler için parlak ve yaratıcı eğlence sağlayacaktır.

Belirleme:

1. Malzeme: Plastik

Model Numarası Noel LED kızdırma Halkaları
Kızdırma Malzemeleri Türü Kızdırma Halkası
Elektronik Evet
Kaynak Anakara Çin
Adet sayısı 50 adet
Parlayan Zaman Diğer
Neden doğum günü partisi, Çocuk Bayramı, Parti, Noel, yeni yıl

0 Yorumlar

Yorum ekle