Metal Saplı 1 Paket 6 inç Dikey Vakum Vantuz, Düz ve Kavisli Yüzeyler için Ağır Hizmet Tipi Dikey El Tipi Bardaklar Metal

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺1 060.95 ₺562.32

Renk:

Çek Valf, kalan vakum kaybı olmadan yeniden pompalamaya izin verir.Serbest Bırakma Valfi Kolu, hızlı ve eksiksiz bir şekilde serbest bırakılmasını sağlar.Ped kenarındaki kaldırma tırnağı anında serbest bırakılmasını sağlar.

Paket içeriği:

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Metal Saplı 1 Paket 6 inç Dikey Vakum Vantuz, Düz ve Kavisli Yüzeyler için Ağır Hizmet Tipi Dikey El Tipi Bardaklar Metal Bu vantuz ark yüzeyi ve düz yüzey için tasarlanmıştır. 6 inç çapında tüm metal el tipi vakumlu bardaklar, temiz, pürüzsüz, gözeneksiz yüzeylere hızlı bağlantı.Güvenli yük kapasitesi fincan başına 75 lbs'dir, cam, akvaryum, ön cam, granit, fayans, sac, taş levhalar ve aletler gibi malzemeleri kaldırmak ve taşımak için mükemmeldir.

Kullanımı basit: Kırmızı Çizgi Göstergesi, kullanıcıyı herhangi bir Vakum Kaybı konusunda Uyarır.%100'den az vakum kaldığında, bardağı camdan çıkarmadan orijinal vakum basıncına ulaşana kadar pistonu pompalayın.

1x6 inç 150mm Dikey Vakum Vantuz

Çevre Dostu Malzemelerden Üretilmiştir: Cam emme fincan altlığı, güçlü ve ergonomik bir tutuş için dayanıklı, kokusuz, ekstra mukavemetli kauçuk ve tamamen metal tutamaktan yapılmıştır.eşsiz pirinç piston, plastik ve alüminyumdan daha dayanıklıdır.

renk: gösterildiği gibi

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Malzeme: Metal

Tip El Aleti Parçaları
Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar

Yorum ekle