Piller Denge Kurulu Pil Aktif Ekolayzır Dengeleme için Yüksek Güç

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺686.75 ₺329.58

Renk:

Özellik: 1. İyi dengeleme: Akıllı MCU çip ana kontrol yönetimi ile birlikte ultra düşük iç dirençli MOS cihazı, yüksek güçle otomatik denge çalışması elde etmek için ultra düşük dinamik empedanslı bir invertör devresi oluşturur.

Not: 1. Erişim portunun polarite sırasının pil takımının polaritesine karşılık geldiğinden emin olunmalıdır, aksi takdirde ekolayzır hasar görür. 2. Ekolayzır erişim portu ile kablo ve pil takımı arasındaki bağlantı iyi durumda tutulmalıdır.Zayıf temas veya 50mω'yi aşan yüksek elektrik voltajı dengeleme etkisini etkileyecektir. 3. Ekolayzırı kullanırken yeniden kabloladığınızdan emin olun ve telin kesit alanı 0,5 mm2'den büyük veya ona eşit olmalıdır, aksi takdirde dengeleme akımı etkilenir. 4. Akü ünitesi hasar görmüş veya eskimişse dengeleme amacına ulaşılamaz. 5. Dengeleme akımı ve süresi, akü kapasitesi, akü iç direnci ve kablo direnci gibi faktörlerden etkilenir.

Öğe Türü: Pil Aktif Ekolayzır

Malzeme: Alüminyum Alaşım

3. Çift çalışma modu: Hem otomatik hem de manuel çift tetik modunu destekler, ayrıca rahat kullanım için manuel zorlamalı zamanlama dengesi kapatma işlevine sahiptir.

1 x Tornavida

Piller Denge Kurulu Pil Aktif Ekolayzır Dengeleme için Yüksek Güç

Otomatik Alçak Gerilim Kapatma: 2.7 V veya 2.5 V a dize.

2. Güvenli Çalışma: Her dizede giriş terminali aşırı akım sigorta direncine sahiptir, kart pilin minimum voltajını otomatik olarak algılar ve pilin enerjisi düşük olduğunda çalışmayı durdurur ve pili güç kaybından korur.

4. Kararlı Çalışma: Tamamen simetrik transformatör, minimum basınç farkının garanti edilebilmesini sağlarken, invertör tasarımı kararlı çalışma için hızlı ısı dağılımı sağlar.

1 x Kısa Arayüz Pin Başlığı

1 x Pin Başlığı

Minimum Denge Gerilimi: 15mV

1 x Pil Aktif Ekolayzır

5. Kurulumu Kolay: Kompakt bir boyuta ve hafifliğe sahip olacak şekilde tasarlanan kurulum dakikalar içinde hızlı bir şekilde tamamlanabilir.

Numarası Adaptif Pil Dizeleri: 4 Dizeleri

Zorla Denge Zamanlaması: 60 Dakika

Kablo Arayüzü: 3.81 ıInterface

Paket Listesi:

Maksimum Eşitleme Akımı: 5A

1 x Kablo

Belirleme:

1 x Kullanım Kılavuzu

Bekleme Yük Güç Tüketimi:

Denge Yöntemi: Paralel enerji transfer yöntemi.

Uygulanabilir pil tipi: Üçlü lityum pil, LFP pil için.

Kaynak Anakara Çin
Marka Adı VBESTLİFE

0 Yorumlar

Yorum ekle