Suluboya Kırmızı gelincik çiçeği Mayo Kadınlar için Kapakları Sarong Plaj Bikini Wrap Şeffaf Kısa Etek şifon eşarp Mayo

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺1 652.53 ₺1 569.95

Renk:

Sevimli Kıyafetler Tasarımı: Güzel Siluetinizi ve Seksi Slinky'nizi göstermek için Sarong'unuzu belinizin etrafına Bağlayabilir veya Kalçanızın Altına Takabilirsiniz Figures.It Kadınların Kumda Şık Görünmesi için Örtbas Edilmesi Gereken Bir Mayo.

Sadece Elde Yıkama

Sarongs Malzemesi: Kadınlar için Bu Plaj Örtüleri,Yarı şeffaf, ipeksi yumuşaklığa sahip, iyi Nefes Alan, Çabuk Kuruyan ve Ciltte Serin Kalan Hafif Şifondan Yapılmıştır.

Kadınsı ve Çok Yönlü: Bu Malaya Peştemali Gurur Verici, Zengin Renkler Mevcut.Paket içerir 1X Plaj Örtbas Eteği, istediğiniz gibi birden fazla şekilde bağlanması veya giyilmesi Kolaydır.

Plaj Kıyafeti için İdeal: Bayan Kısa Örtüleri Dizin Üstüne Düşer.Kumaşı, Kabarmış Bitmiş Bir kenarla Hafif Bir Kaplama Sağlamak için Hafiftir.Tatil Kıyafetleri, Havuz ve Kruvaziyer Elbiseleri veya Herhangi Bir Park Yürüyüşü, Sıcak Hava Destinasyonu ve Daha Fazlası.

Kravat Kapatma

Çok Fonksiyonlu Etekler: Elbise Mayo Pareo, Bikini Örtüsü, Mayo Şal, Yaz Güneş Koruyucu Şal, Mini Elbise, Plaj Battaniyesi, Baş için Hafif Eşarp, Göğüs Örtüsü, Kravat gibi birçok şekilde kullanılabilir. Saran etekler, Tüp Tişörtler veya Moda ve Şık Temel Alt Giysiler Bak.

100% Polyester

Uygun Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Kaynak Anakara Çin
Tarz Genç Tarzı
Desen Türü Çiçek
Renk Beyaz
Çıkış Tarihi Yaz 2023
Yaş 25-34
Malzeme Polyester

0 Yorumlar

Yorum ekle