Araba Güneşlik Organizatör Çok Cep Deri Güneş Gözlüğü Tutucu Depolama kart tutucu Kart IC Gözlük Klip Güneşlik Çantası Araba Depolama

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺702.49 ₺351.24

Renk:

2, Görünüm üzerinde Etkisi Yok: Bir araba için vizör organizatörü güçlü bir arka panele sahiptir ve sürücünün görüşünü engellemeden güneş siperine güvenli bir şekilde takılabilir.

1 * Vizör Organizatör

Ürün boyutu: 12.5×15.5 cm / 4.92×6.1 in

Ürün malzeme: PU deri

3. Makul depolama: farklı depolama nesneleri için tasarlanmış depolama konumları.

Mermi Noktaları:

Ürün brüt ağırlığı: 79G

Ambalaj Listesi:

Belirleme:

Ürün hissediyorum: yumuşak ve narin

Özellikler:

2. Kolay kurulum: yüksek elastik bant, sıkıca monte edilmiştir.

Mevcut renkler: siyah bej gri kırmızı

Araba siperliği Organizatör Çok Cep kılıf çanta Çizilmeye dayanıklı Otomatik Vizör Tutucu Kart Gözlük Depolama araba için tutucu İç

3, Çoklu Cepler: Vizör düzenleyicimiz, güneş gözlüklerini, kabloları, belgeleri, kartları, kalemleri, şarj kablolarını, kulaklıkları, CD'leri ve daha fazlasını saklayabilen çok sayıda cebe sahiptir.

4, Yerden Tasarruf Sağlayan Tasarım: Otomobiller için vizör düzenleyicimiz oto iç mekanını düzene sokabilir ve düzenleyebilir.Arabaları tutmak organized.No dağınıklık konusunda daha fazla endişelenmek.

Uygun modeller: genel amaçlı

1, Yüksek Kaliteli Malzeme: Vizör düzenleyicimiz, dokuda oldukça elastik, güçlü ve aşınmaya dayanıklı, narin ve dokunuşu rahat olan deri malzemeden yapılmıştır.

1. Yüksek konfor: yüksek elastik doku, güçlü ve aşınmaya dayanıklı.

5, Kurulumu Kolay: Basit bir yapıya sahip otomobiller için bu vizör düzenleyicisinin vizörü elastik kayışlarla sabitlemesi yeterlidir.Bitirmek sadece birkaç dakikanızı alır.

Malzeme Türü PU Deri
Tip Güneşlik Saklama Çantası
Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar

Yorum ekle