Uzatın telefon tripodu Selfie Sopa Tripod Mini Teleprompter telefon tutucu İphone Android için Video Canlı Akış Kayıt

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺3 729.26 ₺2 424.09

Renk:

Çift telefon klipsi tasarımı-taşınabilir şarj: her evde canlı akışı veya video kaydını daha eğlenceli hale getirebilen en az iki cep telefonu bulunur.Ön tarafta bir cep telefonu ve arkada bir video cihazı/şarj cihazı ile ellerinizi içeride veya dışarıda takabilirsiniz.

Bu öğe hakkında

[Mobil tripod ve mobil mini teleprompter] Geleneksel tripodlarla karşılaştırıldığında, teleprompter uygulamasını cep telefonunuza kolayca indirebilir ve yazıların etkisini elde edebilirsiniz.Basit ve kullanımı kolay, artık unutulmuş kelimeler ve utanç verici tekrarlar yok.

Arkadaşlarınız veya hayranlarınızla gerçek zamanlı etkileşim kurun ve iletişim kurun: tıpkı tiktok live'da olduğu gibi dikey olarak döndüğünüzde, akıllı telefonunuzu telefon klibine yerleştirerek daha fazla satır okuyabilirsiniz.Arkadaşlarınızın veya hayranlarınızın canlı po-up'lar yayınladığını görürseniz, onlarla hemen iletişim kurabilirsiniz.

Kelimelerin sizi takip etmesine izin verin: Telefonunuzdaki metni kaydırın ve oynat/duraklat, sayfa yukarı/aşağı, yavaş/hızlı ücretsiz olarak ayarlayın.Bestview / Keayi Teleprompter uygulaması, uygulama mağazasından ücretsiz olarak indirilebilir ve tüm Android ve iOS cihazlarla uyumludur.

Tip Mini Tripod / Hafif
Kullanmak Akıllı telefonlar
Paket Evet
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Alüminyum
Model Numarası uzatılabilir tripod
Marka Adı VRIG

0 Yorumlar

Yorum ekle