Düğün Takım Elbise Erkekler İçin Resmi Düğün Damat Parti Erkekler İçin Terno Slim Fit Smokin Blazer Damat Custom Made 2 Adet Erkek Giyim

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺1 570.51 ₺1 099.28

Renk:

Nakliye Beğeneceğinizi umuyoruz !

1. Öğeler teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde alındı.

2. fotoğraf ve bitmiş takım elbise arasında hafif bir renk farkı olabilir (bu bir hata değildir), sadece renk farkıdır.Kendi fabrikamız var, bu yüzden bu takım elbise için özel yapılmış veya renk değişimi seçebilirsiniz, ayrıca bana taraflılık kıyafeti gönderebilir ve sipariş verirken bana bedeninizi ve renginizi söyleyebilirsiniz.Mağazamda karışık sipariş verebilirsiniz.Garantimiz

1. Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, sizin olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen.Minnettar olacağız, bu bizim için çok önemli.

Renk Kartı Sevgili, takım elbise resim rengi istemiyorsanız, isteğiniz gibi özel yapabiliriz.İşte renk kartı, lütfen hangisinin sizin için uygun olduğunu onaylayın, sonra bize bildirin.Veya istediğiniz rengi gönderebilirsiniz, o zaman isteğinizi kesinlikle takip edeceğiz.

3. İade nakliye ücreti alıcı tarafından ödenir.

Not: Tayt, mücevher, mayo, iç çamaşırı ve güzellik ürünleri iade edilemez veya değiştirilemez.

Mağazamızdan satın alma işleminizin kalitesinden %100 memnun değilseniz, öğelerinizi teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

Geri bildirim

Talep:

Jacky Erkek Takım Elbise Mağazasına Hoş Geldiniz Sipariş vermeden Önce Notlar: 1. Biz fabrika tedarikçisiyiz ve 24 saat çevrimiçiyiz hours.So stil, boyut, renk, nakliye vb.Hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize bildirmekten çekinmeyin, size ilk kez cevap vereceğiz. 2. Tüm takımlar yetişkin ve erkek bedenlerinde özel olarak üretilebilir, istekleriniz doğrultusunda özel olarak üretebiliriz, bu nedenle özel yapım istiyorsanız lütfen isteklerinizi bize gönderin. 3. Takım elbiseye ek olarak resimler.(bir takım elbise, 2 adet bir ceket,bir pantolon ve ücretsiz kravat veya papyon içerir. 3 adet bir yelek daha içerir, diğerleri 2 adet ile aynıdır) diğeri pakette değildir, sadece fotoğraf efekti, lütfen anlayın.Takım Elbise Fotoğraf Boyut Tablosu Bu boyut tablosu vücudunuz için değil, bitmiş takım elbise içindir.lütfen sipariş vermeden önce takım elbise bedeninizi onaylayın.( 1 inç = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 inç )

2. Öğeler kullanılmamış, hasarsız ve orijinal ambalajında alındı.

Nasıl Ölçülür Sevgili, standart boyut size uymuyorsa endişelenmeyin, ölçümlerinizde özel olarak yapabiliriz ve fiyat aynıdır.Özel yapılmış istiyorsanız, lütfen vücudunuzu ölçüm kılavuzuna göre ölçün, ölçtükten sonra lütfen ölçümlerinizi bize gönderin, terzilerimizin bilmesi gerekir .

2. Ürünlerimizi tatmin etmiyorsanız, olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya ayrıntılı derecelendirmeyi yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için herhangi bir sorunu %100 çözeceğimizi garanti ediyoruz.

Ürün Açıklaması 1. Biz profesyonel üreticiyiz, size her zaman yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler sunuyoruz, seçmeye hoş geldiniz.(Tüm takımlar resimdeki gibi %90'ın üzerinde yapılacaktır.)

Etiketler: düğün kıyafeti.

takım elbise erkekler terno
Marka Adı TPSAADE'İN
Kaynak Anakara Çin
erkek takım elbise smokin
Malzeme Akrilik, pamuk, Keten, naylon, Polyester, Tayt, Yün
erkekler için düğün takımları kostüm homme
erkek balo takımları dar kesim takım elbise
Uygulanabilir Sahne İş
Kapatma Türü Tek Göğüslü
Uygun Tip sıska
Menşe Yeri Çin (Anakara)
Takımlar erkek takım elbise
Uygulanabilir Sezon Dört Mevsim
Giyim Uzunluğu Düzenli
Öğe Türü Takımlar
terno masculino trajes de hombres de vestir
Tarz Resmi
Pantolon Kapatma Tipi Fermuar Sineği
Cinsiyet Erkekler
ternos masculino erkek düğün takımları
ternos masculino para casamento Erkek Takım Elbise
ternos ince erkek takım elbise
CN Jiangsu
Ön Stil Düz
son pantolon ceket tasarımları takım elbise

0 Yorumlar

Yorum ekle