Hediye için kordon ile Çocuk Kamera 2 inç IPS Ekran Yürümeye Başlayan Kamera

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺647.13 ₺336.43

Renk:

1 x Kullanım Kılavuzu

Bellek Genişletme: Kartsız Fotoğraf Çekmeyi Destekleyin

Paket listesi: 1 x Çocuk Kamera

Ürün Fonksiyonları: Fotoğraf ve Video Kaydı, Zamanlama, Oynatma, Oyunlar ve Posterler

3. Çoklu Filtreler: Birden fazla posterde yerleşik çoklu filtre desteği modları, çocukların hayal gücünü zenginleştirir.

Hediye için kordon ile Çocuk Kamera 2 inç IPS Ekran Yürümeye Başlayan Kamera

1 x Kordon

Belirleme:

1 x USB Kablosu

Nasıl kullanılır:

Öğe Türü: Çocuk Kamera

Malzeme: ABS

Fotoğraflama Pikselleri: 4000w

1. Fotoğraf çekme, video kaydetme, onaylama: fotoğraf çekmek veya video kaydetmek için öğesine dokunun.Bir resmi silerken, onayla anahtarıdır. 2. Açma kapama tuşu: açmak için 2 saniye uzun basın. 3. Sol tuş düzenli olarak fotoğraf çekmek için kullanılır 4. Müzik MP3 işlevini seçmek için ana arayüze girin 5. Oyun arayüzünün ana arayüzüne girmek akıcılığı arttırır ve oyun arayüzünün ses efektleri vardır, bu da işlemi daha pürüzsüz hale getirir. 6. Fotoğraf çekme arayüzüne girin ve başarılı bir fotoğraf çektikten sonra fotoğraf bir tıklama ile sağ üst köşeye uçacaktır. 7. Şarj kablosu veri bağlantı noktası: 5V şarj cihazı USB bağlantı noktası şarj etmek için kullanılabilir ve çekilen fotoğraflar ve videolar bilgisayarın USB bağlantı noktasını bağlayarak okunabilir. 8. Hafıza Kartı yuvası: bellek kapasitesi genişletilebilir freely.It 32G'ye kadar Hafıza Kartını destekler ve varsayılan olarak hafızası yoktur. 9. Gösterge lambası: normal şarj altında, lamba yanıp söner, tam şarj olduğunda kapanır, başlatıldığında normal şekilde açılır ve kapatıldıktan sonra kapanır.

Şarj Süresi: 2 Saat

Fotoğraf Çözünürlüğü: 5472x4104 piksel

Pil Tipi: Lityum Pil (Dahili pil ile birlikte gelir)

Maksimum Genişleme: 32gb (Hafıza Kartı Olmadan gönderilir)

Özellik: 1. 2 inç IPS Ekran: Çizgi film dijital fotoğraf makinesi, 4000W HD pikselli 2,0 inç IPS ekrana sahiptir.

Pil Kapasitesi: 400 mah

Desteklenen Diller: Basitleştirilmiş çince, geleneksel çince, ingilizce, japonca, fransızca, korece, almanca, italyanca, lehçe, rusça, ispanyolca, ibranice

Pil Modeli: 503030

2. Basit Kullanım: Fotoğraf ve video ikisi bir arada, fotoğraf çekmek için zamanlanabilir, basit kullanım, bir anahtar akıllı fotoğraf.

Ekran Boyutu: 2.0 inç

Video Çözünürlüğü: 1920x1080 piksel

Renk: Mavi

4. Premium Malzemeler: ABS malzemeden yapılmış, güçlü, dayanıklı, düşmeye dayanıklı, aşınmaya dayanıklı, ip ile taşınabilir, kaybetmesi kolay değildir.

5. Mükemmel Hediye: Dahili lityum pil, USB şarj edilebilir, çocukların Noel, doğum günü ve tatil hediyesi olarak kullanılabilir.

Ana İşlemci (Maksimum HD Desteği) GP2
Görüntü sensörü Samsung Serisi
Etkili Megapiksel >25 MP
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı Akozon'un
Destekleyici Dil Geleneksel Çin Tarzı

0 Yorumlar

Yorum ekle