Kostüm Homme Kruvaze Erkek Takım Elbise 2 Adet Düğün Damat Smokin Damat Kıyafetleri Terno Masculino Slim Fit Blazer Şort

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺1 564.77 ₺1 095.39

Renk:

FOTOĞRAF GÖSTERİSİ

1. Biz fabrika tedarikçisiyiz ve 24 saat çevrimiçiyiz hours.So stil, boyut, renk, nakliye vb.Hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize bildirmekten çekinmeyin, size ilk kez cevap vereceğiz.

Nasıl ÖLÇÜLÜR

Mağazamıza Hoşgeldiniz

Notlar

BOYUT TABLOSU

Yukarıdaki standart boyut size uymuyorsa, endişelenmeyin, sizin için özel olarak üretebiliriz ve fiyat aynıdır, seçmeye ve satın almaya hoş geldiniz.

2).Sipariş ettiğiniz herhangi bir ürün, ödemeniz Üçüncü Taraf (Banka ) tarafından alındıktan sonra gönderilecektir .Fiili duruma göre, müşteriler için öğeyi Çin post air, EMS, UPS, DHL, Fedex veya Air Mail yoluyla gönderiyoruz.

1. Ürün ve hizmetlerinizden memnunsanız, lütfen olumlu geri bildiriminizi ve 5 yıldızınızı bırakın.

Özel yapılmış istiyorsanız, lütfen vücudunuzu aşağıdaki ölçüm fotoğrafı olarak ölçün ve bize gösterin.

Parti Takım Elbise Düğün Takım Elbise takım elbise günlük giysi

3. Kravat ve mendil rengi hakkında, renk rastgele, belki stil fotoğrafından farklı.Bir renk gereksiniminiz varsa, not almak için lütfen bizimle iletişime geçin.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

5).Nakliye taşıyıcılarından veya mücbir sebeplerden kaynaklanan nakliye kazaları, gecikmeler veya diğer konular için sorumluluk almayacağız.

Lütfen Mutlu Alışveriş!

1).Lütfen özel isteklerinizi (renk, paketler, beyan değeri vb.) Listeleyin.) ödeme yaptığınızda AÇIKLAMADA.Belirli bir siparişin işlem süresi, ürün türüne ve stok durumuna göre değişir.Çoğunlukla, işlem süresi ödeme alındıktan sonra 3 ila 15 iş günü olabilir.

4). Sadece DHL veya UPS'in mevcut olduğu teslimat noktalarına (adresiniz) gelince, DHL veya UPS tarafından uzak alan olarak adlandırılıyorsa, ek ücret alıcı tarafından ödenecektir.

3.İade nakliye ücreti alıcı tarafından ödenir.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın!

Mağazamızdan satın alma işleminizin kalitesinden %100 memnun değilseniz, öğelerinizi teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

Nakliye

6).Hedefe giderken kaçırılan paket için ekspres şirketle iletişime geçmek ve sizin için en son bilgileri güncellemek için elimizden gelenin en iyisini yaparız.Ancak, zaman farkı nedeniyle bazı gecikmeli yanıtlar olabilir.

2. Takım elbiselerimiz %95'in üzerinde benzer şekilde yapılacaktır. picture.So fotoğraf ve bitmiş takım elbise arasında hafif bir renk farkı olabilir (bu bir hata değildir), çünkü farklı ekranlar aynı renkte biraz farklı gösteriye sahip olacaktır .

RENK KARTELASI

3).Paketiniz gönderildikten sonra takip numarası ile e-posta ile bilgilendirileceksiniz.Teslim süresi, dünyadaki farklı ülkelere veya bölgelere dayanacaktır.

Aşağıdaki gibi istekte bulunun:

İade ve geri ödeme Her zaman olduğu gibi, öğe tatmin edici değilse, hızlı ve tatmin edici bir çözüm için lütfen önce bizimle iletişime geçin. (1) İade Lütfen öğeyi aldıktan sonra 48 saat içinde bizimle iletişime geçin.İade edilen ürün mükemmel durumda olmalıdır.Elbiseler için, stok olarak toplam sipariş tutarının %30'unu da ödemeniz gerekir fee.It iade talebi kabul edildikten sonra öğenin veya elbiselerin 14 gün içinde bize iade edilmesi gerekir.İade nakliye ücretleri alıcının sorumluluğundadır. (2) Değişim Değişimlerine yalnızca arızalı, yanlış sevk edilen veya aldıktan sonra hasar gören ürünler için izin verilir.Tüm öğeler sadece eşit fiyat değişimi için değiştirilebilir, lütfen iadeleriniz alındıktan sonra değiştirmeleri yapacağımızı unutmayın. (3) İade ve geri ödeme prosedürleri Hemen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.Bahsettiğiniz konular için kanıtlamanız için kanıt sağlamanız gerekir.Size iade edilen posta adresini vereceğiz.Sizin tarafınızdan iade edilen ürün alındıktan sonra, Paypal ile 3 ila 7 iş günü içinde size geri ödeme yapacağız.Acele sipariş ücreti ve daha önce ödediğiniz nakliye ücreti iade edilmez.

Not: Tayt, mücevher, mayo, iç çamaşırı ve güzellik ürünleri iade edilemez veya değiştirilemez.

1. Öğe teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde alındı.

Eğer sipariş zaman bize renk söyleyin lütfen:

Garantimiz

Standart Boyut tablosu hakkında: lütfen sizin için uygun olanı yapmamız için çok önemli olan kendi durumunuza göre doğru boyutu seçin.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın.

2. Ürünlerimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya ayrıntılı bir değerlendirme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için herhangi bir sorunu %100 çözeceğimizi garanti ediyoruz.

Geri bildirim

2. Öğe kullanılmamış, hasarsız ve orijinal ambalajında alındı.

Uygun Tip sıska
Menşe Yeri Çin (Anakara)
trajes de hombre terno masculino completo
Malzeme pamuk, Yün
terno masculino terno
Kaynak Anakara Çin
Pantolon Kapatma Tipi Fermuar Sineği
erkekler için takım elbise Takımlar
fatos sociais para homens tek göğüslü takım elbise
Giyim Uzunluğu Düzenli
traje de novio para boda ternos
Öğe Türü Takımlar
blazer hombre erkekler için italyan takım elbise seti
Model Numarası X269'nın sohbeti
Uygulanabilir Sahne İş
erkekler için uygun traje de una hilera
Marka Adı Dredress'in
erkek takım elbise erkekler için düğün takımları
erkekler için blazerler kostüm
disfraz cadılar Bayramı hombre erkekler için cadılar bayramı kostümleri
Kapatma Türü Kruvaze
disfraz hombre disfraz'ın
CN Jiangsu
Cinsiyet Erkekler
Ön Stil Düz
terno de luxo masculino kostüm erkekler
Uygulanabilir Sezon İlkbahar ve Yaz
Tarz Gündelik
traje formal para hombre erkek takım elbise
costume homme de luxe costume homme de luxe pour le mariage
kostüm homme blazer takımları
kruvaze takım elbise erkekler için takım elbise 2022
takım elbise trajes de vestir para hombre
costume homme de luxe pour le mariage sahte lüks erkek giyim
traje hombre traje de hombre elegante

0 Yorumlar

Yorum ekle