Orijinal Yeni AQ1A000400 5M10V28073 Lenovo ThinkPad X1 Karbon 7th Gen 2019 LCD Arka Kapak arka kapak Üst Kılıf Dokunmatik IR

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺2 412.79

Renk:

hakkımızda:

Davayı değerlendireceğiz ve karşılıklı olarak tatmin edici bir çözüm bulmak için en kısa sürede sizinle iletişim kuracağız.

Tanona, 2008 yılının başında kurulmuş ve dizüstü bilgisayar servis parçaları işine adanmıştır.Geliştirme yılları boyunca artık kendi profesyonel servis ekibimiz, güçlü tedarik zincirimiz ve depolama tesisimiz var.

Anlaşmazlık ve Talep:

Satın almadan ÖNCE: emin olun P / N veya FRU No.is dizüstü bilgisayarınızdaki parçalarla tamamen aynı.Parçaları yalnızca Dizüstü bilgisayar model Numarasına göre sipariş etmeyin.Aynı dizüstü bilgisayar modelinin aynı parçası için farklı parçalar olabilir ve birbiriyle uyumlu olmayabilir.Lütfen listemizin resimlerini dikkatlice kontrol edin, sunduğumuz şey tam olarak ne alacağınız olacaktır.

1. Açıklandığı gibi değil: lütfen bize alınan öğenin net resmini gönderin;

Nakliye:

Açıklama:

Parça Numarası: AQ1A000400 5M10V28073

1. Süre: Teslim edilen paketten itibaren 3 Ay;

3. Ürünler alıcının tarafında yanlış kullanımdan zarar gördüğünde garanti mevcut değildir.

3. Hatalı: Lütfen bize net resimler gönderin.

Daha kaliteli mal ve müşteri deneyimi sağlamaya kendimizi adadık ve bilerek yanlış veya hatalı ürünler satmıyoruz, ancak nadir durumlarda, paketleme öncesinde hata olabilir ve nakliye sırasında kontrol edilemeyen durum meydana gelebilir (gümrük açma/aşma gibi) taşıyıcının tesisinde).Yanlış ve hatalı bir ürün aldıysanız, lütfen davayı Ebay veya Paypal'a göndermeden önce bana mesaj veya e-posta gönderin.

2. Kırık / deformasyon: lütfen kutuyu açtıktan sonra paketi ve malları açmadan önce resim çekin;

Parça Adı: Lenovo ThinkPad X1 Karbon 7th Gen için LCD Arka Kapak Arka Kapak Üst Kılıf Dokunmatik IR

2. Lütfen iade etmeden önce bizimle iletişime geçin product.In bazı durumlarda, iddia edilen kusurlar aslında yanlış kullanım yönteminden ve teknik desteğimizle çözülebilecek diğer bazı nedenlerden kaynaklanmaktadır.

1. Biz hedef ülkede gümrükleme için herhangi bir sorumluluk almayacaktır.İthalat için gerekli prosedür ve belgeden emin değilseniz, lütfen yerel gümrüklerinize danışın.

2. Varış noktasında ithalat vergisi / ücreti ve KDV olabilir customs.It fiyata dahil değildir ve maliyetten sorumlu olmayacağız.

Garanti:

Etiketler: orijinal yeni aq1a000400.

Marka Adı TANONA'NIN
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Laptop LCD Arka Kapak Kılıf
Model Numarası X1 Karbon 7. Nesil 2019
Parça Numarası Model numarası.

0 Yorumlar

Yorum ekle