Gri ince Çizgili slim fit uzun kollu erkek gömlek Takım Elbise İş Erkek Moda Ceket Yelek Pantolon Düğün Smokin Damat için 3 Parça Kostüm

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺3 290.44 ₺2 599.43

Renk:

not:

2. Bedeninizi bilmiyorsanız, lütfen genellikle giydiğiniz takımları aşağıdaki Kılavuz olarak ölçün, ardından en uygun bedeninizi seçin.

Takım elbise Standart Boyut Tablosu

( Not: 1 inç = 2.54 cm; 1 cm = 0.394 inç )

Geri bildirim 1. Güveniniz ve siparişiniz için teşekkür ederiz.Sorun varsa, sadece servisimizle iletişime geçin, size 24 saat içinde cevap vereceğiz ve sonra sizin için en iyi çözümler olacak; 2. Öğelerimizden çok memnunsanız, lütfen bize olumlu geribildirim ve bazı fotoğraflar bırakın, bu bizim için büyük bir teşvik olacaktır.Çok teşekkür ederim.

Nasıl Ölçülür

1. Bizim Boyutu Europen/ABD / İNGILTERE Boyutu, bedeninizi biliyorsanız, sadece sipariş verirken bedeninizi seçin;

*** Boyut Avrupa / ABD / ingiltere boyutudur.

** Boyut için ısmarlama Serivce istiyorsanız, lütfen aşağıdaki "Nasıl ölçülür" kılavuzunu kontrol edin, ardından ölçümleri mesajlarla gönderin veya sipariş verirken not edin.

*** Boyut için ısmarlama Hizmet

Detaylar (Birim:santimetre veya inç) (Lütfen tüm ölçümleri aşağıdaki gibi bize gönderin) 1. boyun çizgisi=? 2.omuz=? 3.kol=? 4.zırh deliği=? 5. bilek=? 6.göğüs=? 7.göbek=? 8.bel=? 9.kalça=? 10.ceket uzunluğu=? 11.pantolon uzunluğu=? 12.uyluk=? 13.Yükseklik (baştan zemine) =? (Çok önemli.) 14. Ağırlık=? (Çok Önemli.) 15.takım elbise rengi =?Uyarı 1. Takım elbise çiçek, şapka, koltuk değneği, kravat, Kemer vb. Gibi aksesuarlar içermez; 2. Renk farklı CRT ve LCD ekranlar arasında değişebilir.ürünlerimizin renginin gördüğünüz fotoğraflarla tam olarak aynı olacağını garanti edemeyiz.

(Birim: cm)

yaka çentikli yaka
Uygulanabilir Sahne İş
Tarz Akıllı Gündelik
Durumlar Düğün Balo iş partisi
Uygun Tip sıska
Uygulanabilir Sezon Dört Mevsim
Kaynak Anakara Çin
Kapatma Türü Tek Göğüslü
CN Jiangsu
Ön Stil Düz
Giyim Uzunluğu Düzenli
Malzeme Polyester, Rayon
Havalandırma Arka Havalandırma
Pantolon Kapatma Tipi Düğme Sinek
Öğe Türü Takımlar
Cinsiyet Erkekler
Marka Adı HELAVEWA'NIN

0 Yorumlar

Yorum ekle