Son pantolon ceket Tasarım Erkek Takım Elbise Slim Fit 3 Parça Smokin Balo Düğün Takımları Özel Damat Blazer Terno Masculino Erkek Giyim

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺1 759.55 ₺1 319.62

Renk:

İşte renk kartı, lütfen hangisinin sizin için uygun olduğunu onaylayın, sonra bize bildirin.Veya istediğiniz rengi gönderebilirsiniz, o zaman isteğinizi kesinlikle takip edeceğiz.

Takım Elbise resmi Boyut tablosu Not: Bu boyut tablosu vücudunuz için değil, bitmiş takım içindir.lütfen sipariş vermeden önce takım elbise bedeninizi onaylayın. ( 1 inç = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 inç )

3).Paketiniz gönderildikten sonra takip numarası ile e-posta ile bilgilendirileceksiniz.Teslim süresi, dünyadaki farklı ülkelere veya bölgelere dayanacaktır.

İade ve geri ödeme Her zaman olduğu gibi, öğe tatmin edici değilse, hızlı ve tatmin edici bir çözüm için lütfen önce bizimle iletişime geçin. (1) İade Lütfen öğeyi aldıktan sonra 48 saat içinde bizimle iletişime geçin.İade edilen ürün mükemmel durumda olmalıdır.Elbiseler için, stok olarak toplam sipariş tutarının %30'unu da ödemeniz gerekir fee.It iade talebi kabul edildikten sonra öğenin veya elbiselerin 14 gün içinde bize iade edilmesi gerekir.İade nakliye ücretleri alıcının sorumluluğundadır. (2) Değişim Değişimlerine yalnızca arızalı, yanlış sevk edilen veya aldıktan sonra hasar gören ürünler için izin verilir.Tüm öğeler sadece eşit fiyat değişimi için değiştirilebilir, lütfen iadeleriniz alındıktan sonra değiştirmeleri yapacağımızı unutmayın. (3) İade ve geri ödeme prosedürleri Hemen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.Bahsettiğiniz konular için kanıtlamanız için kanıt sağlamanız gerekir.Size iade edilen posta adresini vereceğiz.Sizin tarafınızdan iade edilen ürün alındıktan sonra, Paypal ile 3 ila 7 iş günü içinde size geri ödeme yapacağız.Acele sipariş ücreti ve daha önce ödediğiniz nakliye ücreti iade edilmez.

Sevgili, takım elbise resim rengi istemiyorsanız, isteğiniz gibi özel olarak yapabiliriz.

Not:

Garantimiz

Not: Tayt, mücevher, mayo, iç çamaşırı ve güzellik ürünleri iade edilemez veya değiştirilemez.

Özel yapılmış istiyorsanız, lütfen vücudunuzu ölçüm kılavuzuna göre ölçün, ölçtükten sonra lütfen ölçümlerinizi bize gönderin, terzilerimizin bilmesi gerekir.

Nakliye

2).Sipariş ettiğiniz herhangi bir ürün, ödemeniz Üçüncü Taraf (Banka ) tarafından alındıktan sonra gönderilecektir .Fiili duruma göre, müşteriler için öğeyi Çin post air, EMS, UPS, DHL, Fedex veya Air Mail yoluyla gönderiyoruz.

1. Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, sizin olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen.Minnettar olacağız, bu bizim için çok önemli.

2. Öğeler kullanılmamış, hasarsız ve orijinal ambalajında alındı.

6).Hedefe giderken kaçırılan paket için ekspres şirketle iletişime geçmek ve sizin için en son bilgileri güncellemek için elimizden gelenin en iyisini yaparız.Ancak, zaman farkı nedeniyle bazı gecikmeli yanıtlar olabilir.

Sevgili, standart boyut size uymuyorsa endişelenmeyin, ölçümlerinizde özel olarak üretebiliriz ve fiyat aynıdır.

Renk Kartı

Not:

Not:

ürün açıklaması

Alışveriş beğeneceğinizi umuyoruz!

Biz damla nakliye sağlayabilir.Sipariş verdiğinizde, lütfen müşterinizin gönderim adresini bize gönderin.Endişelenme, bilgilerimizi parsele koymayacağız.

5).Nakliye taşıyıcılarından veya mücbir sebeplerden kaynaklanan nakliye kazaları, gecikmeler veya diğer konular için sorumluluk almayacağız.

Nasıl Ölçülür

2. Ürünlerimizi tatmin etmiyorsanız, olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya ayrıntılı derecelendirmeyi yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için herhangi bir sorunu %100 çözeceğimizi garanti ediyoruz.

Damla Nakliye

2. fotoğraf ve bitmiş takım elbise arasında hafif bir renk farkı olabilir (bu bir hata değildir), sadece renk farkıdır.Kendi fabrikamız var, bu yüzden bu takım elbise için özel yapılmış veya renk değişimi seçebilirsiniz, ayrıca bana taraflılık kıyafeti gönderebilir ve sipariş verirken bana bedeninizi ve renginizi söyleyebilirsiniz.Mağazamda karışık sipariş verebilirsiniz.

Talep:

1).Lütfen özel isteklerinizi (renk, paketler, beyan değeri vb.) Listeleyin.) ödeme yaptığınızda AÇIKLAMADA.Belirli bir siparişin işlem süresi, ürün türüne ve stok durumuna göre değişir.Çoğunlukla, işlem süresi ödeme alındıktan sonra 3 ila 15 iş günü olabilir.

Geri bildirim

1. Biz profesyonel üreticiyiz, size her zaman yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler sunuyoruz, seçmeye hoş geldiniz.(Tüm takımlar resimdeki gibi %90'ın üzerinde yapılacaktır.)

Bir sipariş vermeden önce Fashional erkek takım elbise mağazasına hoş geldiniz, aşağıdaki notları okuyabileceğinizi umuyoruz: 1. Biz fabrika tedarikçisiyiz ve 24 saat çevrimiçiyiz hours.So stil, boyut, renk, nakliye vb.Hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize bildirmekten çekinmeyin, size ilk kez cevap vereceğiz. 2. Tüm takımlar yetişkin ve erkek bedenlerinde özel olarak üretilebilir, istekleriniz doğrultusunda özel olarak üretebiliriz, bu nedenle özel yapım istiyorsanız lütfen isteklerinizi bize gönderin. 3. Takım elbiseye ek olarak resimler.(bir takım elbise, 2 adet bir ceket,bir pantolon ve ücretsiz kravat veya papyon içerir. 3 adet bir yelek daha içerir, diğerleri 2 adet ile aynıdır) diğeri pakette değildir, sadece fotoğraf efekti, lütfen anlayın.

3. İade nakliye ücreti alıcı tarafından ödenir.

Mağazamızdan satın alma işleminizin kalitesinden %100 memnun değilseniz, öğelerinizi teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

4). Sadece DHL veya UPS'in mevcut olduğu teslimat noktalarına (adresiniz) gelince, DHL veya UPS tarafından uzak alan olarak adlandırılıyorsa, ek ücret alıcı tarafından ödenecektir.

Etiketler: Damat Blazer.

Kapatma Türü Tek Göğüslü
terno masculino erkekler için uygun
ternos traje de hombre elegante
disfraz'ın Kostümler
Uygun Tip sıska
son kat tasarım erkek blazer son pantolon ceket yeşil
traje de una hilera ropa hombre
Model Numarası Z58'in
son düğün ceket tasarımı erkekler son kat tasarımı
trajes elegantes para hombre pantolon ceket tasarımı son
Kaynak Anakara Çin
terno de luxo masculino kostüm
son pantolon ceket tasarımı 3 parça düğün takım elbise erkek tasarımcı smokin siyah
mavi pantolon ceket erkek takım elbise pantolon ceket tasarımları yeşil erkek takım elbise slim fit sıska 3
Tarz Gündelik
costume homme de luxe pour le mariage erkekler için blazerler
terno masculino completo Takımlar
trajes de vestir para hombre costume homme de luxe
Uygulanabilir Sahne günlük
erkekler için italyan takım elbise seti blazer hombre
son kat tasarım erkekler düğün pantolon ceket tasarımı
kruvaze takım elbise erkekler için takım elbise 2022
roupas masculinas takım elbise
tek göğüslü takım elbise traje formal para hombre
Marka Adı TPSAADE'İN
Uygulanabilir Sezon Dört Mevsim
traje de novio para boda blazer masculino
CN Jiangsu
Cinsiyet Erkekler
son siyah pantolon ceket tasarımları damatlar için son pantolon ceket tasarımları
Giyim Uzunluğu Düzenli
Öğe Türü Takımlar
traje hombre erkek takım elbise
erkekler için düğün takımları disfraz hombre
blazer takımları terno
kostüm homme erkekler için takım elbise
trajes de hombre erkek takım elbise
Menşe Yeri Çin (Anakara)
Pantolon Kapatma Tipi Fermuar Sineği
Malzeme pamuk, Polyester, Yün
Ön Stil Düz
erkek takım elbise conjuntos blazer
kostüm homme evlilik 2022 erkek takım elbise seti
anzug herren erkekler için düğün kıyafeti

0 Yorumlar

Yorum ekle