Satışta! 27.5 er karbon MTB jantlar 25mm derinlik 35mm genişlik kattığı tubeless uyumlu

(0)
Kullanılabilirlik:Stokta var
₺2 754.22

Renk:

​ Nakliye

Delikler konuştu: 24 H / 28 H / 32 H

Siparişinizden sonra, lütfen aşağıdaki sipariş özellikleri şablonundan birini seçin ve bize geri gönderin.

Özellikleri seçmezseniz, size 3K-Mat, Ön 28H Arka 28H göndereceğiz.

Garanti

Ürünü alırsanız, lütfen bize iyi bir geri bildirim verin, teşekkürler.Herhangi bir sorunuz varsa, e-posta yoluyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.Size hızlı bir cevap ve çözüm vereceğiz.

Bulunan herhangi bir üretim kusuru varsa, herhangi bir ekstra ücret ödemeden 30 gün içinde değiştirme yapmaktan sorumluyuz.Garanti yalnızca orijinal sahibi için geçerlidir ve devredilemez.

Siparişin gerçek fiyatını beyan ederiz, ülkenizin vergilerini kabul etmiyoruz.Ülkenizin gümrük vergilerini üstlenmelisiniz.Kişisel sipariş için vergiler daha az olacak, ticari sipariş için vergiler daha fazla olacak, belki gümrükler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.Yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın, dünyanın her yerinden birçok müşterimiz var.Vergiler ülkenizin kurallarına bağlıdır.

Geri bildirim

Gümrük Vergisi (Vergiler)

BURADA İYİ BİR ALIŞVERİŞ DENEYİMİ YAŞAMANIZI DİLERİM!

not:

ÖZELLİKLERİ Modeli: AS-27.5 ER-D25-W35 Tipi: Kattığı tubeless ile uyumlu Malzeme: Toray T700 tam karbon fiber Boyutu: 27.5 er 25mm derinlik, 35mm genişlik Görünüme: 3 K / UD; mat/parlak Ağırlık: 360g (+/- 20g) Konuşmacı Delik: 24-32 H ERD: 551mm Meme Pozisyon: Harici Montaj Delik Çapı: 7.5 mm Konuşmacı Delik Çapı: 4.5 mm Vana delik Çapı: 6.5 mm Max Konuştu Gerginlik: 180kgf Max Binici Ağırlığı: 110kgf Max Lastik Basıncı: 65psı

Ağırlık sadece bir referans ağırlığıdır, mutlak ağırlık değildir, teknolojinin sürekli iyileştirilmesi ve güncellenmesi nedeniyle gerçek ağırlık önyargılı olacaktır.

Bitirme: Mat veya Parlak

Istanbulegespor.com.tr Emanet ile ödeme yapabilirsiniz (Kredi Kartı, banka havalesi, Western Union ve diğerleri dahil). %100 güvenli ödeme.Istanbulegespor.com.tr alibaba'ya aittir, güvenli bir şirkettir.

resim

Biz esas olarak nakliye, 7-23 gün ve sadece birkaç ülke için EMS Express kullanıyoruz.Diğer nakliye yöntemlerini kullanmanız gerekiyorsa, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin, ancak ek ücreti ödemeniz gerekir.

Tüm Dağ MTB Karbon Jantlar Ainekasports AS-27.5 ER-D25-W35-AM

Bununla birlikte, garanti aşağıdakileri kapsamaz: Fren yüzeyi için normal aşınma veya yıpranma ve yanlış montaj veya takip bakımı, ürünün çarpması, çarpması, kötüye kullanılması, üreticinin kullanım özelliklerine uyulmaması veya seri numarası veya üretim kodunda herhangi bir değişiklik olduğunda diğer kesin nedenler. kasıtlı olarak değiştirilmiş, tahrif edilmiş veya kaldırılmıştır.

Ödeme

Görünüm: 3 K veya UD

Bu bizim atölye fotoğraflarımızın bir parçası

​ ​

Jantlar ağırlık notu:

Etiketler: mtb jantlar.

Marka Adı ainekasporları
Tekerlek Malzemesi Karbon
Fren Sistemi Disk Fren
Model Numarası AS-27.5 ER-D25-W35-AM
Boyut 27.5er
Uygulanabilir Bisiklet Dağ Bisikletleri
Konuştu Delik 24-32 SAAT
Bitirme 3 K / UD; MAT / PARLAK

0 Yorumlar

Yorum ekle